Marian de Poel

Yogadocent | Haptonome | Ik Zin

Expertise: Haptonomisch verkennen, Haptonomische massage, Haptonomische zwangerschapsbegeleiding, Yin & Yang Yogadocent.

Over mij: Ik ben 46 jaar en vorm een gezin met mijn 4 jongens (20, 18, 12 en 12). Met Johan heb ik een liefdesrelatie. 25 jaar geleden ben ik ooit begonnen als fysiotherapeut. Als snel kwam haptonomie in mijn leven. Dit groeide uit tot het zijn van een haptonomisch fysiotherapeut en een eigen praktijk voor haptonomie: Ik Zin.

Kenmerkend aan mij: Ik ben open, eerlijk, enthousiast en een tikkeltje chaotisch.

Waar ik van geniet: Ik word gelukkig van buiten zijn, tuinieren, kanoën, hardlopen, yoga, dansen, tekenen en iets nieuws proberen.

Wat ik bied: Al puzzelend onderzoek ik samen met mensen waar lichamelijke klachten voelbaar zijn en waar ze vandaan komen in relatie tot emoties en gedachten. Ik help mensen met het leren verwoorden van wat er voelbaar is. Ik kijk met je mee, ik voel mee, ik luister met mijn oren en met mijn handen. Hiervoor zet ik haptonomie, massage en yoga in. Het raakt me als mensen hun manier vinden om hoofd en lichaam samen te laten werken.