Nicole Flapper

Haptotherapeut | Systemisch Opsteller | Haptotherapie Nicole Flapper

Expertise: Stress/burnout, (rouw)verwerking, intimiteit en seksualiteit, relatie, verminderd zelfbeeld, lichamelijke klachten met een psychosomatische oorzaak (zoals hoofdpijn, buikpijn, vermoeidheid), omgaan met emoties. Kortom bij mij kun je terecht als je vastloopt in je leven of als je onbalans ervaart.

Over mij:Meer dan 50 lentes jong, ik woon samen met mijn lieve partner in het mooie Meppel. Ik heb twee fantastische kinderen die in Delft en Rotterdam wonen en studeren. Naast mijn praktijk werk ik als revalidatie fysiotherapeut bij Revalidatie Friesland in Meppel.

Kenmerkend aan mij: Ik word er blij van als ik uitgedaagd word in het leven. Ik hou van nieuwe dingen ontdekken, mensen ontmoeten en in verbinding staan met anderen. Ik raak hier enthousiast en vrolijk van en dat werkt vaak aanstekelijk naar anderen. Ik vind het belangrijk om alle rust en tijd te nemen voor elkaar, om echt te weten hoe het met iemand gaat.

Waar ik van geniet: Samen zijn met mooie mensen, verdieping, elkaar voeden en prikkelen. De wind opsnuiven aan zee, bloten voeten in het zand, de scheepshoorn van de veerboot. De rust en stilte van het Wad, spectaculaire vergezichten! Heerlijk in en met mijzelf zijn, een goed boek, lekker in mijn hangmat in de tuin. Padel, mijzelf en de ander uitdagen, snelle weerkaatsing van de bal tegen de wanden, dynamisch en elke keer weer verrassend. Flink actief, samen speels sporten met een dosis humor.

Wat ik bied: Hoe gaaf zou het zijn om samen op ontdekkingstocht te gaan? Ontdekken wie jij bent, wat jij wilt en wat jij nodig hebt om (weer) in je kracht te komen. Om zo weer je eigen koers te kunnen varen, met de mensen om je heen. Ik ga graag samen met jou op verkenning en een stukje mee op jouw levenspad.