YOGA | MEDITATIE | MINDFULNESS
Welkom bij YOGA in ZENTRUM Meppel

Binnen Zentrum Meppel kun je dagelijks terecht voor verschillende vormen van Yoga. De docenten zijn opgeleid in diverse disciplines: yoga nidra, restorative en yin yoga, critical alignment yoga, hatha- en slow flow yoga, Vinyasa flow & Ashtanga yoga, yoga voor vrouwen (hormoon yoga), zwangerschapsyoga en meditatie in groepsverband of 1 op 1 in therapievorm.

Via onze Zentrum Meppel app boek je alle lessen. De app download je via jouw app store.

Aanmelden Rooster Tarieven & Praktische Info Algemene Voorwaarden

YOGA

Het woord Yoga betekent ‘verbinding’. Het levenstempo ligt tegenwoordig erg hoog en er wordt een stevig beroep op ons als individu gedaan. Yoga zorgt er met name voor dat de verbinding tussen lichaam, gedachten en gevoelens hersteld en behouden wordt.

Yoga kan je helpen af te remmen en jezelf beter te “voelen”. Door te focussen op beweging, adem en het hier en nu, komen lichaam en geest in balans. Hierdoor leer je dichter bij je gevoelens te komen. Je wordt baas van je eigen lichaam, emoties en gedachten.

Na een yogales voel je je fysiek fitter en mentaal rustiger. Door middel van regelmatige beoefening leer je rust blijvend te integreren in je dagelijkse zijn. Tijdens de lessen leer je meer over kracht, balans en flexibiliteit. Je krijgt meer energie en kunt beter omgaan met stress.

Yoga is voor iedereen, op ieder niveau. Het is een manier van bewegen die voor alle leeftijden, maten en soorten geschikt is. Denk je dat yoga iets voor jou is? Meld je dan aan via het reserveringssysteem van Zentrum Meppel of neem contact op voor meer informatie.

Yoga stijlen:

Rooster: