Paula de Greef

Yogadocent | Mijn Yogalab

Expertise: Hatha yoga

Over mij: Ik ben 39 jaar en geboren in Losser, een klein dorpje in Twente. Voor de liefde verhuisd naar Meppel waar ik sinds mei 2022 met heel veel plezier samenwoon met mijn vriend en onze poes Saartje. Naast yogadocent werk ik als consulent bij Fysiomanager in Heerenveen, een bedrijf dat software aanbiedt voor (fysio)therapeuten.

Kenmerken aan mij: Ik ben toegankelijk, vrolijk, gevoelig en soms een beetje chaotisch. Ik vind het mooi om een echte verbinding te maken met anderen en gevoelens/ervaringen te delen. Kwetsbaar durven zijn staat hierin voor mij centraal. Iets wat ik vroeger zelf erg moeilijk vond maar waarin ik veel geleerd heb. In kwetsbaarheid zit heel veel moois.

Waar ik van geniet: Muziek, dieren, yoga, dansen, natuur en reizen. In het vliegtuig stappen en nieuwe culturen ontdekken vind ik fantastisch maar ik geniet ook enorm wanneer ik over het Pieterpad loop en Nederland mag ontdekken.
(Want er is zo veel te zien!) Ben ook altijd in voor een lekker avondje eten (liefst vegetarisch) en borrelen met vrienden en familie.

Wat ik bied: Een Hatha yogales met een vleugje flow. Ik hoop mensen te laten ervaren hoe het is om meer uit je hoofd en in je lichaam te komen. Echt contact maken met jezelf en te verbinden. Ik combineer mijn lessen met ademhalingstechnieken, concentratie- en meditatie oefeningen.