Femke van Leeuwen

Yogadocent | Natuurkapper | Yogajaia

Expertise: Specialisatie richting ashtanga yoga, een traditionele – actieve yoga vorm met uitgebreide filosofie vanuit de sutra’s. Rustige yoga, mantra (zang) en pranayama (ademhalingstechnieken). zwangerschapsyoga vanaf maart 2023.

Over mij: In 1980 ben ik geboren in Amsterdam. Sinds mijn kinderjaren ben ik al gefascineerd door yoga. Ik heb 4 kinderen en een ‘plus zoon’. Mijn oudste dochter is al 22 en de jongste jongen is nu 1,5! Mijn partner en ik wonen met meestal 3 en soms 4 kids in Meppel.

Kenmerkend aan mij: Geduldig, vriendelijk, creatief en vol levensenergie die ik graag wil doorgeven omdat ik ook weet hoe het anders kan.

Waar ik van geniet: puur & echt, zowel in mensen als voedsel. Bezig zijn met mijn werk, gezin, mijn liefde en al mijn interesses. Wat uiteen loopt van sport, lichaam en gezondheid naar breien, zeilen, yoga, kleding maken, drummen op een sjamanen drum, spiritualiteit ontdekken en vakanties.

Wat ik bied: In 2016 heb ik de stap tot yogadocent genomen om te delen wat ik zelf ook ervaar bij yoga. De levenskwaliteit en de gezondheid verhogen en verbeteren. Dat is wat ik mensen gun, zodat de wereld steeds mooier mag zijn. Ik kan mijn passies goed combineren, want daarnaast ben ik natuurkapper aan huis: Femke Natuurlijk.