Marloes profielfoto (2)

Marloes van Wilsem

Holistisch Therapeut | Reiki Master | Praktijk HOL1SME

Expertise: Inzicht geven bij (onbegrepen) klachten, pijnlijke ervaringen of belemmerende patronen. Begeleiden bij persoonlijke groei, leiderschap en bewustwording van jouw unieke ZIJN. Vanuit verbinding en vertrouwen.

Over mij: Ik ben 45 jaar. Woon samen met Willem en onze drie zonen (12, 16 en 18) en twee katten. Ik help de medemens graag verder. Ook als anesthesie & sedatiemedewerker in de Isala Klinieken. Door zelf vast te lopen in de reguliere gezondheidszorg, ben ik de holistische benadering gaan ontdekken. Ik ervaar hier elke dag de mooie resultaten van. Dat gun ik iedereen!

Kenmerkend aan mij: Ik ben open en eerlijk. Ik zie en voel de medemens. Samenwerken zie ik als grote kracht. Ik werk rustig en vanuit liefde met een vleugje humor.

Waar ik van geniet: Ik geniet enorm van het leven. Ik hou van: het leven, mijn dierbaren, de natuur, onze katten, boeken, feestjes, lekker eten en écht contact met mensen.

Wat ik bied: HOLISTISCH: Zijnsgerichte therapie om inzicht te krijgen in wat voor jou nodig is om lichamelijk, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel balans te ervaren.
REIKI: het ontvangen, benutten en doorgeven van universele energie die het zelfhelend vermogen stimuleert. Een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan werken.