Sandra Stellink

Yogadocent | YOGA SanShine

Expertise: Vinyasa Yoga, SUP Yoga, Yin Yoga

Over mij: Geboren in 1975, woon samen met mijn man en 2 geweldige zoons in het gezellige stadje Meppel. De yogalessen geef ik naast mijn werk als programmamanager bij een verzekeraar zonder winstoogmerk. Voor mij een fantastische combinatie; yoga houdt me dichtbij mezelf, waardoor ik gemakkelijker de juiste keuzes maak.

Kenmerkend aan mij: Ik geloof in leven in het hier en nu. Je kunt er elke dag opnieuw voor kiezen hoe je ‘het hier en nu’ invult en beleeft. Ook als je een traumatisch of moeilijk verleden hebt. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat alles start met liefde voor jezelf. Zodra je hart vol genoeg is met zelfliefde, ontstaat de mogelijkheid om liefde aan anderen te schenken, zonder hier iets voor terug te verwachten. Ook helpt de zelfliefde je met het bewaken van je eigen grenzen.

Waar ik van geniet: Naast yoga, houd ik van biologisch eten, de natuur, suppen, reizen, filosofie, dippen, theater, bootcamp, piano, literatuur, sauna, creatief bezig zijn, tuinieren en ja… misschien niet standaard voor een yogadocent, ook van winkelen en mode.

Wat ik bied: Binnen Zentrum geef ik Vinyasa yoga. Het zijn “normale” Vinyasa Flow lessen, met soms elementen uit yin, hatha of kundalini yoga toegevoegd. Tijdens de lessen worden je spieren geactiveerd en op rek gebracht, daardoor word je zowel soepeler als sterker. Ook kom je mentaal en energetisch tot rust. Mijn lessen starten met een korte meditatie en eindigen met een diepe eindontspanning. Ook voeg ik vaak specifieke ademtechnieken, traditionele yogagebruiken of kennis vanuit de yogafilosofie toe. Zodra de zon zich weer meer laat zien, geef ik SUP yogalessen en yoga mini retraites in de natuur, vaak met een specifiek thema, waar ik westerse met oosterse wijsheden combineer.