ruimte rood1

Mindfulness en Meditatie Meppel

Mindfulness is de bereidheid en de vaardigheid om bij elke situatie en elke ervaring aanwezig te zijn met open interesse, mildheid en zorgzaamheid. Meditatie is de kunst om lichaam en geest steeds weer met elkaar te verbinden om zo meer eenheid te ervaren. Mindfulness en meditatie zijn krachtige tools om meer rust, focus en geluk in onszelf te ontwikkelen.

Op maandagavonden ben je van harte welkom om samen te mediteren en te oefenen met mindfulness en mindful movements: mmm! Je kunt je aanmelden voor losse lessen mmm! via het rooster van Zentrum. De mindfulness en meditatielessen kun je eveneens boeken met jouw Yoga leskaart.

Drie keer per jaar geef ik op de woensdagavonden de 8-weekse mindfulness-based stress-reductie training (mbsr). In deze ervaringsgerichte training leer je je ademhaling als anker te gebruiken en negatieve gedachtenpatronen te doorbreken. Je krijgt gedegen uitleg over hoe mindfulness en meditatie jou kan helpen om anders met emoties en stress om te gaan. De training vindt plaats in een vaste groep waarin je je snel vertrouwd voelt. Je krijgt een werkboek en audio voor oefenen thuis. De mbsr-training is wetenschappelijk onderbouwd en wordt daarom vaak vergoed door werkgevers en zorgverzekeraars.

Op www.ademtij.nl kun je lezen wanneer de eerstvolgende stress-reductie training begint en wanneer er een GRATIS kennismakingsavond is.

Wie geeft Mindfulness: