Sportschool

Zentrum Sportschool

Wil je sporten in een rustige sportschool zonder al te veel bekijks. Hecht je waarde aan je privacy? Kom dan sporten bij de sportschool van Zentrum en maak kennis met DK Personal Fitness – dé plek waar discretie en exclusiviteit samenkomen.

Voor slechts 36 euro per maand krijg je onbeperkt toegang tot onze unieke private gym en de Virtuagym PRO Trainingsapp, zodat jij ongestoord kunt werken aan jouw fitnessdoelen. Geen massa’s mensen die over je schouder meekijken, maar een serene en huiselijke omgeving die helemaal van jou is.

Heb jij aandacht voor jouw specifieke behoeften en doelen? Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fitter wil worden, wij hebben de expertise en tools in huis om jou te helpen slagen.

Met beperkte beschikbaarheid van maximaal 100 leden, geldt vol is vol. We willen ervoor zorgen dat we alleen de allerbeste service kunnen bieden aan onze leden. Mis deze kans niet om de voordelen van een private gym te ervaren!

Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@danielkreeft.nl en reserveer jouw plek bij DK Personal Fitness! Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten.

Wie is de contactpersoon: