Daniel Kreeft

Daniël Kreeft

Personal Trainer |  DK Personal Trainer

Expertise: Personal Trainer & eigenaar van Zentrum Sportschool

Over mij: Als 36-jarige vader woon ik samen met mijn gezin in het rustige dorpje De Wijk. We genieten van de sereniteit die dit ons biedt, maar zijn ook graag actief bezig in de buitenlucht. Het komt vaak voor dat mijn kinderen op speelse wijze meedoen met de trainingen in mijn sportschool, wat altijd voor een leuke dynamiek zorgt.

Kenmerkend aan mij: Als personal trainer zijn geduld, empathie, daadkracht en doortastendheid. Ik begrijp dat ieder individu uniek is en daarom neem ik de tijd om echt te luisteren naar jouw behoeften en doelen. Door tussen de regels door te lezen kan ik het echte probleem achterhalen en samen met jou werken aan een oplossing.

Waar ik van geniet: Naast mijn werk als personal trainer geniet ik enorm van quality time met mijn gezin. Op zonnige dagen kun je ons vaak vinden in de plaatselijke speeltuin waar we plezier maken en actief bezig zijn. Daarnaast houd ik ervan om af en toe een festival te bezoeken met vrienden, waar we samen nieuwe herinneringen creëren.

Wat ik bied: als personal trainer is een no-nonsense aanpak waarbij training, voeding en mindset samenkomen voor fantastische resultaten. Ik geloof dat het bereiken van jouw doelen begint met de juiste mindset en motivatie. Samen stellen we realistische doelen op en ontwerpen we een persoonlijk trainingsprogramma dat past bij jouw behoeften.