EmotieCoach Maria

Maria Beijersbergen

EmotieCoach | Trainer-Coach | EmotieCoaching Maria

Expertise: EmotieCoaching. Begeleiden bij Emotionele/ persoonlijke ontwikkeling. Inzicht geven over Emoties en Emotionele triggers. Emoties leren gebruiken als hulpmiddel, waardoor je betere keuzes kunt maken die gezonder zijn voor jou én je relaties.

Over mij: Geboren in 1982 in Canada. Ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 kinderen van 7 en 10 jaar, een Oud-Duitse Herder en een kat. Wij wonen in het fijne Meppel. Na 15 jaar binnen het speciaal onderwijs gewerkt te hebben, ben ik naast mijn EmotieCoaching praktijk, ook werkzaam binnen het Deltion College.

Kenmerkend aan mij: Ik heb oog voor de ander. Door mijn openheid en empathisch vermogen maak ik makkelijk verbinding en straal ik vertrouwen uit. De Hollandse nuchterheid en humor zorgen er eveneens voor dat het leven niet te serieus wordt.

Waar ik van geniet: Mijn gezin, natuur, reizen, muziek, fotograferen, off-road 4×4 rijden, goed gesprek, samen zijn met familie en vrienden.

Wat ik bied: Begeleiding naar Bewustwording van hoe jouw Emotionele systeem werkt en wat deze je wil vertellen. Het hart en hoofd als één, door te leren voelen en te begrijpen, en vandaaruit op een gezondere manier leren omgaan met Emoties.