Evelyne van Winden

Praktijk Hechting en Ontwikkeling | Trainer – Therapeut | Evelyne van Winden

Expertise: Relatievorming, Gedrag(sproblematiek), opvoedvraagstukken, agressie, emotie(s) en verlies, adoptie- en pleegzorg, scheiding en samengestelde gezinnen.

Over mij: Ik ben getrouwd en moeder en stiefmoeder van vier prachtige kinderen in de leeftijden van 23, 19, 13 en 9 jaar oud.

Kenmerkend aan mij:Ik ben vanaf jonge leeftijd gefascineerd in wat de mens beweegt. Ik geloof dat wij allemaal emotie gedreven zijn en vol zitten met goede intenties. Ik ben gezegend met een enthousiaste, leergierige en avontuurlijke, maar ook een warme, inlevende en empathische persoonlijkheid. Ik ben van nature een verbinder, en kan daar mijn sterk analytisch vermogen goed voor gebruiken.

Waar ik van geniet: ‘Als ik één ding kan, is het liefhebben.’ – Arthur Japin-
Ik ben van het leven gaan houden, in al haar facetten. Zowel de vreugde, warmte en ontroering als de tegenslagen en de pijn die het kan brengen. Ik heb een passie voor boeken, muziek, reizen en spannende vreemde detectives. Ik ben graag in de natuur (met name in en rondom de zee) en hou van wandelen en mountainbiken in het bos. Ik kook graag (het liefst buitenlands) en ik zit graag aan tafel (met of zonder een leuk bordspel) met goed gezelschap.

Wat ik bied: Educatie en relatiegerichte therapie op het gebied van (hechtings)relaties, (kind)ontwikkeling en emotioneel welzijn. Ik werk met volwassenen die verantwoordelijk zijn voor de zorg voor kinderen, in privé of beroepsmatige setting. Naast kind-volwassene relaties is mijn praktijk ook gericht op mensen die problemen ervaren in gezins-, familie-, liefdes- en/of werkrelaties.