Evelyne van Winden

Praktijk Hechting en Ontwikkeling | Trainer – Therapeut | Evelyne van Winden

Expertise: (Hechtingsgerichte) Counselling/Psychosociale Therapie.

Problemen, uitdagingen en vragen rondom hechting, relatie (vorming), gedrag, agressie, emoties, pleeg- en adoptiezorg, scheiding en samengestelde gezinnen.

Over mij: getrouwd en (stief)moeder van 4 leuke kinderen (1999, 2003, 2010, 2013).

Kenmerkend aan mij: Vanaf jonge leeftijd ben ik al gefascineerd in wat de mens beweegt. Ik hou van mensen en geloof in de goedheid in de basis van de mens. Ik heb niet veel moeite door welke omstandigheden ook de mens te blijven zien. Mensen herkennen mij in een enthousiaste, leergierige, avontuurlijke en warme persoonlijkheid.

Waar ik van geniet:

Als ik ergens goed in ben, is het in liefhebben – Arhur Japin –

Ik ben van het leven gaan houden, net als van mensen. Ik hou van de dagelijkse (kleine) verassingen. Ik hou enorm van muziek en goede boeken. Daarnaast van reizen, kunst, cultuur, psychologie, vreemde filmhuis-films en van spannende detectives. Ik ben graag in de natuur (met name rondom de zee) en hou van wandelen en mountainbiken in het bos. Ik kook graag (het liefst lekker buitenlands) en zit graag aan de keukentafel met fijn gezelschap om samen te kletsen en van een maaltijd te genieten (of een bordspel te spelen).

Wat ik bied:

Relatiegerichte therapie. Of dat nu is binnen familie-, liefdes-, gezins- of werkrelaties.

Ik begeleid je naar zelfinzicht waardoor opties, kansen en mogelijkheden weer zichtbaar voor je worden. Of om berusting te vinden in waar dat niet mogelijk is. 

Hulpvragen kunnen voortkomen uit: hechtingsproblematiek, relatiegerichte problematiek, zingevingsvraagstukken, identiteitsproblemen, (levend)verdriet/verlies, uitdagingen in werk en loopbaan, frustratie en agressieproblemen, scheiding, samengestelde gezinnen en uitdagingen in het ouderschap en opvoeden.

Daarnaast ben ik gecertificeerd trainer bij het Neufeld Instituut waar ik de op hechting gebaseerd (kind)ontwikkelingsmodel onderwijs aan gezinnen en binnen het onderwijs en de hulpverlening.

In mijn praktijk zijn er 1-op-1 trajecten mogelijk voor gezinnen (ouderbegeleiding) en presentaties of trainingen binnen het onderwijs en zorg gebaseerd op het werk van ontwikkeling- en klinischpsycholoog Dr. Gordon Neufeld en Gabor Maté.

Ik sta bekend om mijn unieke wijze van kijken naar lastig gedrag en heb inmiddels vele volwassenen geholpen in het vinden van relatiegerichte omgang met de kinderen in hun zorg. Ik help gezinnen (ook met de meest ernstige problematiek) weer dichter bij elkaar komen.

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op.

www.evelynevanwinden.nl