Marwil Nijmeijer

Haptotherapeut | Marwil Nijmeijer Haptotherapie

Expertise: Ik kijk graag met je mee in vragen rondom:
persoonlijke ontwikkeling en zingeving, het gevoel niet op je plek te zijn en niet lekker in je lijf te zitten, voelen en aangeven van grenzen, herkennen en uitdrukken van gevoelens, innerlijk kind werk, onveiligheid, burn-out, stress en angst klachten

Over mij: geboren in januari 1973. Ik ben moeder van een prachtige dochter (14), dito zoon (12) en bonus moeder van twee mooie meiden (25 en 23) Daarnaast ben ik partner, vriendin, dochter, zus, tante, collega en wellicht meer. En in al die ‘rollen’ ben ik vooral graag Mijzelf.

Kenmerkend aan mij: Nieuwsgierig, leergierig, avontuurlijk, rustig, puur, beschouwend, dynamische binnenwereld, creatief, zorgvuldig, geduldig.

Waar ik van geniet: open, puur en echt contact, de schoonheid van de seizoenen, de eigenheid van mijn kinderen, lekker eten, plezier hebben, reizen, uitwaaien aan het strand van Terschelling (en andere Waddeneilanden). Eigenlijk geniet ik van LEVEN met alles wat ik daarin tegenkom.

Wat ik bied: Een veilige bedding waarin je mag zijn wie je bent met alles wat er is. Van daaruit kijk ik graag met je mee in jouw vraag. Persoonlijk contact, ruimte, echtheid, gezonde nieuwsgierigheid en ‘in de spiegel ( durven) kijken’ vormen de basis van waaruit ik werk. Hoe mooi is het om jouw proces samen aan te gaan en daarin ( weer) te voelen dat je leeft! Gewoon de dingen doen vanuit wie jij in wezen bent.

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn site: www.haptotherapiezwolle.com